Behandlingsformer


En behandling i min klinik vil som regel bestå af en kombination af flere forskellige behandlingsformer som supplerer hinanden. Dette samspil betyder at effekten af behandlingen øges. (1+1=4)

Priser pr 1 januar 2021.

  • 1.gang: Journaloptag og behandling ca 1½ time: 475 kr
  • Efterfølgende behandlinger:  1 times beh: 399 kr
  • Børn: 350 kr

Der afregnes efter hver behandling kontant eller Mobile Pay.

Du kan få tilskud til behandling fra Sygeforsikringen Danmark

De fleste sundhedsforsikringer dækker akupunkturbehandlinger hos registrerede alternative behandlere.

Hvilke behandlingsformer tilbydes:


Akupunktur

Klassisk kinesisk akupunktur med tynde sterile engangsnåle som sættes på kroppen. Er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem. Formålet med akupunktur er at skabe balance i kroppen.

Triggerpunktsmassage

Manuelt tryk med fingrene på triggerpunkter i muskler og bindevæv omkring triggerpunkterne. Påvirker nervesystemet og får kroppen til at slappe af i de stramme muskler.

Øre akupunktur

Er et mikrosystem, hvor hele kroppen er repræsenteret i øret på specifikke punkter. Ubalancer og smerter behandles ved at stimulere det/de punkter på øret, der svarer til den kropsdel, hvor der er problemer. Har stærkt regulerende effekt på kroppen og psyken. Der anvendes permanåle som stikkes ca 1 mm ind i øret og som sidder en uges tid eller mere.

Posturologi

En behandlingsform der anvendes til smerter, skævheder og forstyrrelser i bevægeapparatet. De smerter, der typisk har en posturologisk årsag er hovedpine, nakke-rygproblemer, kæbespændinger, ledsmerter, hoftesmerter og alle former for smerter i fødderne. Her anvendes bl.a. øreakupunktur

Kostvejledning

Der gives mundtlige og skriftlige vejledninger i forbindelse med samtale omkring kost og levevis.

Sygeplejefaglig vejledning

Jeg anvender min viden fra sygeplejefaget og min tilgang er holistisk. Det betyder jeg ser på helheden og inddrager hvad der kan være relevant at bidrage med i den samlede behandling.

Copyright © All Rights Reserved                web:AkuPunkt.eu                    mail: ag@akupunkt.eu              mobil: +45 23 66 28 82               CVR: 36 32 46 78